Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

Rasco Teles sniego valytuvas

TELES yra tvirtas teleskopinis sniego valytuvas, skirtas plačių ir atvirų kelių priežiūrai. Jo teleskopinis sparnas leidžia reguliuoti sniego šalinimo plotį, atsižvelgiant į paviršiaus tipus ir valymo reikalavimus.

Teleskopinis sniego valytuvas - tai universalus sprendimas įvairiems sniego valymo poreikiams. Dviejų segmentų plūgą sudaro vienas fiksuotas sparnas ir vienas teleskopinis sparnas, kuris išskleidžiamas į kairę pusę.

Specialiai suprojektuotas teleskopinis sparnas leidžia paprastai ir greitai reguliuoti valymo plotį, atsižvelgiant į skirtingų tipų reljefo ar oro sąlygų reikalavimus. Sniego valymo efektyvumą net ir važiuojant didesniu greičiu užtikrina daugybė įmontuotų saugos elementų.

RASCO siūlo galimybę sukurti ir sumontuoti tvirtinimo plokštes įvairiems sunkvežimiams ir vilkikams. Visos montavimo plokštės kuriamos pagal galiojančius standartus, todėl užtikrinama aukšta kokybė ir atsparumas.Montavimo plokštės leidžia greitai ir paprastai sumontuoti sniego valytuvus ant visų tipų transporto priemonių.

Plūguose įrengiami skreperiai, atsižvelgiant į valomą paviršių. RASCO plūguose gali būti įrengti plieniniai, poliuretaniniai, guminiai arba kompoziciniai grandikliai. Skreperiai prie sparnų gali būti tvirtinami varžtais arba plieniniais spaustukais, kurie leidžia greitai ir paprastai pakeisti skreperius, o tai gali atlikti vienas žmogus.
Teirautis
Tomas Samulionis
vadovas