Aplinkos valymo įranga

ADLER-Sweeper K 450
ADLER K 450 yra kompaktiška ir ekonomiška šlavimo įranga, montuojama ant komunalinių transporto priemonių ar mažų traktorių. Ji pasižymi tvirtu dizainu ir įvairiais priedais, užtikrinančiais efektyvų šlavimą net sunkiausiomis sąlygomis.
Sweeper K 560
ADLER K 560 yra lengva ir ekonomiška šlavimo įranga, skirta montuoti ant komunalinių traktorių ir mažų transporto priemonių. Ji užtikrina efektyvų šlavimą visus metus, įskaitant purvo, lapų ir sniego valymą.
Sweeper K 600
ADLER K 600 yra universalus šlavimo įrenginys, lengvai montuojamas ant įvairių transporto priemonių, užtikrinantis puikų šlavimo našumą net sudėtingomis sąlygomis. Dėl modulinės sistemos ir plačių priedų pasirinkimo, jis gali būti pritaikytas pagal jūsų specifinius poreikius.
Sweeper K 750
K 750 buvo sukurtas darbui pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis, su galimybe individualiai pritaikyti prie jūsų transporto priemonės. Šis įrenginys turi nusidėvėjimui optimizuotą šlavimo volą, aukštos kokybės šarnyrinius ratukus ir papildomus priedus, tokius kaip didelės talpos šiukšlių konteineris, šoniniai šepečiai ir vandens purškimo sistema dulkių mažinimui.
Sweeper K 950
K 950 šlavimo mašina pasižymi didelio paviršiaus našumu dėl 950 mm skersmens šepečio ir iki 390 cm darbinio pločio, turėdama sunkiosios eksploatacijos hidraulikos paketą bei didelius atraminius ratus, užtikrinančius efektyvų darbą net nelygioje vietovėje. Papildomi priedai apima didelio tūrio šiukšlių surinkimo konteinerį, vandens purkštuvą ir hidrauliškai sulankstomą šoninį šepetį, kurie pagerina šlavimo efektyvumą ir ilgaamžiškumą.
ADLER šlavimo įrenginys KS 600 / 750
ADLER šlavimo įrenginys KS 600 / 750 yra idealus sprendimas kelių statybai, užtikrinantis galingą šlavimo efektą net ir sunkiausiomis sąlygomis.
Jis pasižymi atspariais dilimui pjovimo kraštais, patogiu šepečio reguliavimu ir vidiniu hidrauliniu varikliu, apsaugotu nuo pažeidimų.