Padėklų keitimo įranga

PSV Ultra padėklų keitiklis
PSV ULTRA – protingas, efektyvus ir ekonomiškas padėklų keitiklis. Šis novatoriškas padėklų stumdymo įrenginys leidžia perkelti ir perpakuoti padėklus per kelias sekundes, nesvarbu, kokio tipo padėklą naudojate. PSV ULTRA veikia tyliai ir nereikalauja sudėtingos hidraulikos ar daug energijos suvartojančių variklių, o jo naudojimas yra paprastas ir saugus, leidžiantis vienam operatoriui greitai atlikti padėklų keitimus su krautuvu.
PSV ULTRA COMBI palečių keitiklis
PSV ULTRA COMBI – tai universali ir itin efektyvi palečių keitimo mašina, skirta skirtingų dydžių padėklams keisti. Naudojant pažangius ritininius guolius, ji leidžia greitai ir sklandžiai pereiti tarp Euro, INDUSTRY ir GMA padėklų formatų. PSV ULTRA COMBI suteikia galimybę vienu įrenginiu apdoroti ir siauresnius, ir platesnius padėklus, optimizuojant sandėliavimo procesus bei taupant vietą ir laiką.
PSV ULTRA US-GMA palečių keitiklis
PSV ULTRA US-GMA – tai inovatyvi palečių keitimo mašina, sukurta greitam ir efektyviam GMA ir kitų pramoninių padėklų keitimui. Naudodama ritininius guolius ir patikimą slankiklį, ši sistema užtikrina sklandų padėklų keitimą per kelias sekundes, maksimaliai išnaudojant sandėliavimo erdvę ir taupant laiką. Patvarios konstrukcijos ir didelio stabilumo dėka, PSV ULTRA US-GMA yra idealus sprendimas pramoninėms ir logistikos įmonėms, siekiančioms aukštos kokybės ir efektyvumo.
PSV Ultra Cargo Palečių Keitiklis
PSV Ultra Cargo palečių keitiklis yra aukštos klasės įrenginys, skirtas sunkių krovinių keitimui tarp palečių. Su šiuo keitikliu užtikrinsite efektyvų ir saugų darbą, nepriklausomai nuo prekių svorio ar tipų.
PSV Ultra Mobil Palečių Keitiklis
PSV Ultra Mobil yra mobilus palečių keitiklis, sukurtas greitam ir lanksčiam palečių keitimui įvairiose vietose. Šis įrenginys puikiai tinka įmonėms, kurioms reikalingas mobilumas ir efektyvumas logistikos procesuose.
PSV-ULTRA MULTI padėklų keitiklis
PSV-ULTRA MULTI padėklų keitiklis leidžia vienu metu pakeisti iki trijų Euro, pramoninių arba GMA padėklų, valdomas ergonomiškai vieno operatoriaus be papildomos energijos. Tai efektyviausias sprendimas dideliems padėklų kiekiams keisti greitai ir tyliai.
​PSV ULTRA LIFTER palečių keitiklis
PSV ULTRA LIFTER automatiškai keičia padėklus, naują padėklą įstumdamas po apkrautu kroviniu, o seną padėklą tvarkingai sukraudamas į saugojimo vietą. Sistema pritaikyta įvairių tipų padėklams ir užtikrina efektyvų bei saugų padėklų valdymą.